ΙΣΤΟΡΙΑ  |  ΓΕΩΓΡΑΦΙΑ  |  ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  |  ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ  |  ΜΝΗΜΕΙΑ  |  ΓΡΑΜΜΑΤΑ  |  ΛΑΟΓΡΑΦΙΑ  |  ΣΗΜΕΡΑ
 

Εδώ δίνεται η δυνατότητα σε κάθε συγχωριανό μας να ανακαλύψει το δικό του γενεαλογικό δέντρο, ξεκινώντας από το 19ο αιώνα, καθώς ενώ οι άνθρωποι έρχονται στη ζωή και φεύγουν, το οικογενειακό τους όνομα μένει από γενιά σε γενιά και ακολουθεί τους απογόνους μας. Ξεκινήστε λοιπόν την ανάσυρση του παρελθόντος σας μέσα από τον ταπεινό μακρινό προπάππο σας, που ήταν, το πιθανότερο, κτίστης, ποιμένας, γεωργός ή εργάτης, και που μαρτυρά το από που κρατάει η σκούφια μας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλα τα βιογραφικά στοιχεία είναι παρμένα από το βιβλίο του αείμνηστου συγχωριανού μας
Τζήκα Δημητρίου
του Θωμά από το βιβλίο του "Τρίκορφο Γρεβενών - Ιστορία έκδ.1999"

Δινόπουλος - Καρανάσιος

Αποστολόπουλος Καραγιάννης Μαργαρίτης Παναγιωτόπουλος
Βασιλόπουλος Καραδήμος Μπατζιοπούλου Παπαμιχάλης
Δημόπουλος Καρανάσιος Μπούσιος Σιώμος
Δινόπουλος Καρούτας Μυτάκος Τσιούκλας
Ζαρκοδήμος Κυριαζής Σιμόπουλος Τσώνης
Ζησούλης Μαρανής Τζήκας  
 

Ντίνος - Ντινόπουλος - Δεινόπουλος - Δινόπουλος
Καρανάσιος

Οι Δινοπουλαίοι ήρθαν από τα Χάσια, Ξεροκρανιά ή Κοκκινοπηλό Ελασσόνας περί το 1820-1830. Ήταν δυο αδέλφια, ο Ντίνος και ο Καρανάσιος. Αγόρασαν χωράφια από κάποια Συρμώ, για την οποία τίποτα δεν είναι γνωστό.

 

Ντίνος
Από αυτόν πήραν το επώνυμο Ντιναίοι και από το 1927 Δινοπουλαίοι. Παντρεύτηκε στο χωριό και απέκτησε δυο γιους, τον Γιάννη Ντινογιάννη και τον Θανάση Ντινονάτση.

 
Αθανάσιος Ντίνας  του Ντίνου (Ντινονάτσης)
Γιος του Ντίνου και αδερφός του Ντινογιάννη. Η γυναίκα του ήταν από το Κριμίνι Βοΐου, η Μαργαρίτα Βασιλειάδου. Απέκτησαν ένα γιο, τον Ιωάννη και τρεις κόρες. Οι δυο παντρεύτηκαν στην Καλλονή και η τρίτη στο Δοτσικό.
 
Ιωάννης Ντίνας - Δεινόπουλος του Αθανασίου
Γεννήθηκε το 1882. Ξυλουργός στο επάγγελμα.
 

Ιωάννης Ντίνας του Ντίνου (Ντινογιάννης)
Γιος του Ντίνου και αδερφός του Ντινονάτση. Παντρεύτηκε δυο φορές. Η πρώτη γυναίκα, η Βενέτω, ήταν από την Κωνσταντινούπολη. Μαζί της απέκτησε τα παρακάτω παιδιά: Κωνσταντίνο, Φίλιππο, Βασίλειο, Ελένη και Μυγδάλω. Η Βενέτω δεν έζησε πολύ. Την έπιασαν ληστές και της κάψανε το στήθος με καυτό λάδι για να μαρτυρήσει πού είναι τα χρήματα, γιατί βρίσκονταν καλά. Αυτό ήταν και η αιτία του θανάτου της. Οι κόρες του παντρεύτηκαν στο χωριό και τότε ο Γιάννης ξαναπαντρεύτηκε. Πήρε γυναίκα από τον Αυγερινό Βοΐου. Το όνομά της δεν είναι γνωστό. Το μόνο γνωστό είναι, ότι είχε κάνει καπετάνισσα στους κλέφτες. Μαζί, απέκτησαν τον Ευθύμιο και τη Ζωΐτσα.

 
Κωνσταντίνος Δεινόπουλος
 
Αθανάσιος Δεινόπουλος του Κωνσταντίνου
Γεννήθηκε το 1844. Γεωργός στο επάγγελμα
 
Βασίλειος Ντίνας του Ιωάννη
Γιος του Ιωάννη Ντίνα και της πρώτης του γυναίκας Βενέτως. Πήγε σώγαμπρος στο χωριό Μόρφη (Μερασάνη) Βοϊου.
 
Ελένη Ντίνα του Ιωάννη
Κόρη του Ιωάννη Ντίνα και της πρώτης του γυναίκας Βενέτως
 
Μυγδάλω Ντίνα του Ιωάννη
Κόρη του Ιωάννη Ντίνα και της πρώτης του γυναίκας Βενέτως
 
Ευθύμιος Ντίνας (Δεινόπουλος) του Ιωάννη
Γεννήθηκε το 1888. Εργάτης στο επάγγελμα. Γιος του Κωνσταντίνου Ντίνα και της δεύτερης γυναίκας του, που είναι άγνωστο το όνομά της, και έκανε καπετάνισσα στους κλέφτες.
 
Ζωίτσα Ντίνα του Ιωάννη
Κόρη του Κωνσταντίνου Ντίνα και της δεύτερης γυναίκας του, που είναι άγνωστο το όνομά της, και έκανε καπετάνισσα στους κλέφτες.
 

Κωνσταντίνος Ντίνας του Ιωάννη
Γιος του Ιωάννη Ντίνα και της πρώτης του γυναίκας Βενέτως. Γεννήθηκε το 1872. Εργάτης στο επάγγελμα. Παντρεύτηκε τη Δέσπω Πετρακοπούλου από το διπλανό χωριό, την Καλλονή (Λούντζι). Απέκτησαν τρία παιδιά. Δυο κόρες, την Ελένη, την Μυγδάλω (που πήραν τα ονόματα από τις αδερφές του, που είχαν πεθάνει μετά την παντρειά τους) κι ένα γιό, τον Βασίλειο. Είναι ο πρώτος από το χωριό που ταξίδεψε στην Αμερική. Οι κόρες του παντρεύτηκαν στο χωριό.

 
Ελένη Ντίνα του Κωνσταντίνου
Πέθανε λίγο μετά την παντρειά της, χωρίς να αποκτήσει παιδιά.
 
Μυγδάλω Ντίνα του Κωνσταντίνου
Πέθανε λίγο μετά την παντρειά της, χωρίς να αποκτήσει παιδιά.
 
Βασίλειος Ντίνας - Δεινόπουλος του Κωνσταντίνου
Είναι ο πρώτος από το χωριό που μετανάστευσε στην Αμερική
 
Αθανάσιος Ντίνας - Καρανάσιος
Ήταν αδερφός του Ντίνου. Παντρεύτηκε στο χωριό και έχτισε σπίτι πιο κάτω από του αδερφού του. Είχε ένα γιο, τον Κοσμά.
 

Κοσμάς Καρανάσιος του Αθανασίου
Πήρε γυναίκα από τη Μόρφη (Μερασάνη) Βοϊου. Το όνομά της ήταν Κατερίνα και καταγόταν από πολύ πλούσια οικογένεια. Όταν ντυνόταν και πήγαινε στην εκκλησία ή στους γονείς της, στόλιζε το στήθος της με πολλά χρυσά φλουριά. Αυτό φαίνεται πως έγινε η αιτία να την πιάσουν ληστές και από το πολύ ξύλο της έσπασαν την σπονδυλική στήλη. Όταν την έπιαναν οι πόνοι έβγαζε τρομερές κραυγές, που συγκινούσαν όλο το χωριό. Ήταν για εκείνον τον καιρό καλή μαία. Την καλούσαν και σε άλλα χωριά, όταν ο τοκετός ήταν δύσκολος. Με τον  Απόκτησαν δυο κόρες και ένα γιο. Την Περιστέρα, που παντρεύτηκε στο Δασύλλιο τον Χρήστο Τσιούκλα, μια δεύτερη, που δεν είναι γνωστό το όνομά της, η οποία παντρεύτηκε στη Μόρφη (Μερασάνη). Ο γιος ονομαζόταν Γιώργος. Όταν ο Κοσμάς πέθανε, η Κοσμάναινα ήταν μόνη με την εγγονή της Κωνσταντινιά, κόρη της Περιστέρας. Πάντρεψε την Κωνσταντινιά με τον Σπύρο Μπούσιο, και τους έδωσε το σπίτι και τα κτήματά της για να την γηροκομήσουν. Πέθανε γύρω στα 1930. Ο Σπύρος με την Κωνσταντινιά δεν δημιούργησαν οικογένεια. Η Κωνσταντινιά αρρώστησε και πέθανε περί το 1942-43. Ο Σπύρος ξαναπαντρεύτηκε το 1950 τη Δάφνη Στούπα, από τις Εκκλησιές (Βιβίστ) και απέκτησε οικογένεια.

 

Γεώργιος Καρανάσιος του Κοσμά
Γεννήθηκε το 1869. Χτίστης στο επάγγελμα. Ο Γιώργος πήρε γυναίκα από το Δασύλλιο. Ήταν χήρα του Παύλου Σκόδρα, της οποίας η καταγωγή ήταν από την Μόρφη (Μερασάνη) Βοΐου. Ο Γιώργος, όχι μόνο δε δημιούργησε οικογένεια, αλλά ήρθε σε διάσταση με τη γυναίκα του για ηθικούς λόγους. Θέλησε να τη διώξει, αντέδρασε όμως η μάννα του και τότε αυτός παράτησε μάννα και γυναίκα, έφυγε και δεν ξαναγύρισε. Η γυναίκα του τότε έφυγε για το Δασύλλιο και μετά στο χωριό της τη Μόρφη, όπου και πέθανε.

 

Φίλιππος Δινόπουλος - Ντίνας του Ιωάννη (Ντινογιάννη)
Γιος του Ιωάννη Ντίνα και της πρώτης του γυναίκας Βενέτως. Γεννήθηκε το 1874. Γεωργός στο επάγγελμα. Μόλις ενηλικιώθηκε πήρε κι αυτός όπως και ο αδερφός του, το δρόμο για την Αμερική. Όταν γύρισε, με τα χρήματα που κέρδισε, αγόρασε, συνεταιρικά με τον αδερφό του, ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Το ξενοδοχείο όμως κάηκε και επειδή ήταν ανασφάλιστο δεν πήρε καμία αποζημίωση. Μετά ασχολήθηκε με το εμπόριο ζώων, ζωέμπορας. Χάρη της δουλειάς του έγινε γνωστός σε όλη την περιοχή. Πουλούσε βερεσέ και το καλοκαίρι μετά τα πανηγύρια, γύριζε στα χωριά και μάζευε τα βερεσέδια. Πριν πάει στην Αμερική, παντρεύτηκε τη Μαρία Γκαρανάτσιου από το Κυπαρίσσι. Απέκτησαν ένα γιο και τέσσερις κόρες: Τη Φωτεινή, τη Σοφία, τη Ζωίτσα, την Παναγιώτα και τον Θωμά.

 

 

Φωτεινή Δινοπούλου του Φιλίππου
Παντρεύτηκε στο διπλανό χωριό, Κυπαρίσσι (Μπίσοβο) Γρεβενών, τον Γεώργιο Μυλωνά
και απέκτησαν δυο κόρες: Tην Θεοδότα και την Δήμητρα. Η Θεοδότα παντρεμένη με τον Γεώργιο Λιάκο έχει δυο παιδιά, τον Φώτη και την Νία. Η Δήμητρα έχει τρία παιδιά: Tον Μάκη, την Αικατερίνη  και τον μικρότερο Γιώργο. Διαμένουν όλοι τους οικογενειακά στην Καβάλα.

 

        Φωτεινή Φιλιπ. Δινοπούλου -  Γιώργος Μυλωνάς
 
Σοφία Δινοπούλου του Φιλίππου
Παντρεύτηκε στο χωριό τον Θανάση Μαργαρίτη και απέκτησαν
δυο γιους και τρεις κόρες: Την Αθηνά, την Ελένη, την Θωμαή, τον Δημήτρη και τον Βύρωνα.
 
Ζωίτσα Δινοπούλου του Φιλίππου
Παντρεύτηκε στο χωριό.
 

Παναγιώτα Δινοπούλου-Πασσιαλή του Φιλίππου
Παντρεύτηκε τον Γιώργο Πασσιαλή από το διπλανό χωριό, το Κυπαρίσσι (Μπίσοβο) και απέκτησαν τρία παιδιά.
Την Ελένη, τον Χρήστο και τον Δημήτρη. Η Ελένη, προϊσταμένη νοσηλεύτρια, παντρεύτηκε με τον Άγγελο Γαλατσάνο από την Ιερισσό Χαλκιδικής, και απέκτησαν δυο παιδιά: Τον Νικόλαο και την ΕλένηΟ Χρήστος (δεν ζει πλέον), παντρεύτηκε την Δέσποινα Ραφτοπούλου και απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Γεώργιο, που είναι παντρεμένος με την Χρυσούλα Σεΐτανίδου και απέκτησαν μια κόρη. Τον Νικόλαο  και την Παναγιώτα. Ο Δημήτρης Πασσιαλής είναι παντρεμένος με την Μαρία Αργυροπούλου κι έχουν δυο παιδιά, την Βικτώρια και τον Βασίλη.

            Παναγιώτα Φιλιπ. Δινοπούλου - Πασσιαλή
 

Ελένη Πασσιαλή-Γαλατσάνου του Γεωργίου
Η Ελένη, κόρη της Παναγιώτας Δινοπούλου και του Γεωργίου Πασσιαλή, ήταν προϊσταμένη νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Παντρεύτηκε με τον Άγγελο Γαλατσάνο, τορναδόρο, από την Ιερισσό Χαλκιδικής. Είναι συνταξιούχοι και μεγάλο μέρος του χρόνου διαμένουν στο χωριό όπου έχουν ανακαινίσει το πατρικό σπίτι (του Φίλιππα Δινόπουλου). Έχουν αποκτήσει δυο παιδιά: Τον Νικόλαο, που είναι βοηθός σεφ σε εστιατόριο του Λονδίνου και την Ελένη, που είναι τραπεζικός υπάλληλος σε τράπεζα του Καναδά.

                         Ελένη Φιλίππου Πασσιαλή
 

Θωμάς Δινόπουλος του Φιλίππου
Ο Θωμάς παντρεύτηκε στη Βουχωρίνα Βοΐου, την Ελένη Δελφινοπούλου. Μετά το θάνατο του πατέρα του, που πέθανε το 1933 σε ηλικία 50 χρονών,. ανέλαβε αυτός τη δουλειά του. Δούλεψε λίγα χρόνια και σταμάτησε. Μαζί με τη γυναίκα του και τα τέσσερα παιδιά του, Ιωάννη, Πελαγία, Πουλχερία και Φωτεινή, πήγαν μετανάστες στην Αμερική.
 

Ιωάννης Δινόπουλος του Θωμά
Μετανάστευσε στην Αμερική μαζί με τους γονείς του και τα άλλα του αδέλφια.

                 Θωμάς Δινόπουλος του Φιλίππου
 
Πελαγία Δινοπούλου του Θωμά
Μετανάστευσε στην Αμερική μαζί με τους γονείς της και τα άλλα της αδέλφια.
 
Πουλχερία Δινοπούλου του Θωμά
Μετανάστευσε στην Αμερική μαζί με τους γονείς της και τα άλλα της αδέλφια.
 
Φωτεινή Δινοπούλου του Θωμά
Μετανάστευσε στην Αμερική μαζί με τους γονείς της και τα άλλα της αδέλφια.
 

Ευθύμιος (Ντίνας) Δινόπουλος του Ιωάννη
Ετεροθαλής αδελφός των άλλων τριών (Κωνσταντίνου, Φιλίππου και Βασιλείου Ντίνα). Παντρεύτηκε την Ευαγγελία Τασιούλα, από το Δασύλλιο. Απέκτησε ένα γιο, τον Αθανάσιο και έφυγε για την Αμερική. Δεν ξαναγύρισε και εγκατέλειψε γυναίκα και παιδί. Η Ευαγγελία πέθανε και τον Θανάση τον μεγάλωσε ο θείος του Φίλιππος Δινόπουλος.

 

Αθανάσιος Δινόπουλος του Ευθυμίου
Παντρεύτηκε τη Δέσπω, κόρη του Χρήστου Δημόπουλου. Δυο γιους και δυο κόρες. Λόγω του εμφυλίου πολέμου όλη η οικογένεια βρέθηκε στην Ουγγαρία. Στο χωριό έμενε στο παλιό σπίτι του Φίλιππα Δινόπουλου (Ντινογιάννη), γιατί ο Φίλιππος έχτισε καινούργιο. Απέκτησαν τέσσερα παιδιά: Την Ευαγγελία, την Αριάδνη, τον Ευθύμιο και τον Χαρίλαο. Ο Ευθύμιος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ουγγαρίας (σέντερ φορ) και τώρα είναι προπονητής. Έχει γιο τον Ανδρέα, που γεννήθηκε το 1980. Τα αγόρια τους παντρεύτηκαν Ουγγαρέζες. Η Δέσπω έφυγε από τη ζωή το 2011.
(Στη διπλανή φωτογραφία: Αθανάσιος Ευθ. Δινόπουλος, η γυναίκα του Δέσπω, ο γιος του Χαρίλαος και ο Δημήτρης Τζήκας).

 
Ευαγγελία Δινοπούλου του Αθανασίου
Παντρεύτηκε στην Ουγγαρία κάποιον Σιδέρη από την περιοχή της Καστοριάς
 
Αριάδνη Δινοπούλου του Αθανασίου
Παντρεύτηκε  στην Ουγγαρία τον Κώστα Κιτσαντά, από την Κρανιά Πρεβέζης.
 

Ευθύμιος Δινόπουλος του Αθανασίου
Παντρεύτηκε με Ουγγαρέζα.και ζει μόνιμα στην Ουγγαρία.  Έχει γιο τον Ανδρέα (32 ετών τώρα 2013), ο οποίος υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ουγγαρίας (σέντερ φορ) και τώρα είναι προπονητής.

 
Χαρίλαος Δινόπουλος του Αθανασίου
Παντρεύτηκε με Ουγγαρέζα.και ζει μόνιμα στην Ουγγαρία.
 

Ιωάννης Δινόπουλος του Αθανασίου (Ντινονάτση)
Παντρεύτηκε τη Δέσπω, κόρη του Δημήτρη Τζήκα (Παπαμιχαήλ) και δημιούργησε μεγάλη οικογένειεα. Απέκτησαν τέσσερις γιους: Τον Κωνσταντίνο, τον Παύλο, τον Αριστοτέλη και τον Αθανάσιο. Απέκτησαν και τρεις κόρες: Την Αγγελική, την Αφρόδω και την Καλλιόπη. Ο Γιάννης ήταν μαραγκός και όλα τα παιδιά του ακολούθησαν το επάγγελμά του κι έγιναν ξυλουργοί.

 

Κωνσταντίνος Δινόπουλος - Ντινοκώστας του Ιωάννη
Ο Κώστας ήταν καλός τεχνίτης μαραγκός. Είχε κορδέλα με τον αδελφό του Παύλο, στο Μεσσολούρι. Παντρεύτηκε την Δέσποινα και απέκτησαν δυο παιδιά. Τη Φεβρωνία, που είναι παντρεμένη στο διπλανό Κυπαρίσσι (Μπίσοβο) και τον Ιωάννη, που είναι αντισμήναρχος εν αποστρατεία και ζει με την οικογένειά του στη Θεσσαλονίκη.
 

Φεβρωνία Δινοπούλου του Κωνσταντίνου
Παντρεύτηκε στο Κυπαρίσσι (Μπίσιοβο).

Στη διπλανή φωτογραφία: Πίσω η Ευρυδίκη, ο Γιάννης, ο Κώστας και η Παρασκευή. Μπροστά ο Παύλος και η Δέσπω.

 

Ιωάννης Δινόπουλος του Κωνσταντίνου
Αντισμήναρχος εν αποστρατεία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας. Παντρεύτηκε την Αγγελική (η οποία δεν ζει πλέον εδώ και πολλά χρόνια) και απέκτησαν τρία παιδιά: Τη Βούλα, τη Δέσποινα και τον Κωνσταντίνο.
Ζει με τα παιδιά του στη Θεσσαλονίκη.

Βούλα Δινοπούλου του Ιωάννη
Είναι πτυχιούχος Αγγλικής Φιλολογίας

Δέσποινα Δινοπούλου του Ιωάννη
Είναι πτυχιούχος Οικονομικής Σχολής

Κωνσταντίνος Δινόπουλος του Ιωάννη
Είναι αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού, απόφοιτος της Σχολής Ευελπίδων.

                     Ιωάννης Κων. Δινόπουλος
 

Αθανάσιος Δινόπουλος του Ιωάννη
Ο Θανάσης ήταν αντάρτης του ΔΣΕ και σκοτώθηκε στον εμφύλιο πόλεμο το 1949. Είναι θαμμένος στο Μεσσολούρι Γρεβενών.

 

Αριστοτέλης Δινόπουλος του Ιωάννη
Ο Αριστοτέλης πήγε σώγαμπρος στο Δίλοφο (Λμπόχοβο). Παντρεύτηκε την Ανδρονίκη Κολοσάκη.

 
Αγγελική Δινοπούλου του Ιωάννη
Παντρεύτηκε στο χωριό.
 
Αφρόδω Δινοπούλου του Ιωάννη
Παντρεύτηκε στην Καλλονή τον Γιάννη Μάντζαρη
 
Καλλιόπη Δινοπούλου του Ιωάννη
Παντρεύτηκε στην Καλλονή τον Γιάννη Παπαχρήστο.
 

 

Παύλος Δινόπουλος του Ιωάννη
Ο Παύλος παντρεύτηκε την Ευρυδίκη, κόρη του Γρηγόρη Καραδήμου. Ήταν καλός τεχνίτης ξυλουργός. Μαζί με τον αδελφό του, Κώστα Δινόπουλο, είχαν πριονοκορδέλα στο χωριό Μεσσολούρι Γρεβενών, που κινούνταν με νερό. Απόκτησε έναν γιο, το Αθανάσιο, που είναι Τραπεζικός και ζει οικογενειακά στην Κοζάνη. Ο Παύλος έχει φύγει από τη ζωή. Η Ευρυδίκη (Ντίκω), τους καλοκαιρινούς μήνες ζει στο χωριό. Το πορτραίτο του, στη διπλανή φωτογραφία, είναι φιλοτεχνημένο από τον γιό του Θανάση.

 

              Παύλος Δινόπουλος του Ιωάννη
 

Αθανάσιος Δινόπουλος του Παύλου
Γεννήθηκε το 1954 στο Τρίκορφο. Απεβίωσε, μετά από αυτοκινητιστικό ατύχημα,
την Τρίτη 30 Απριλίου 2019. Μετά τις γυμνασιακές σπουδές εισήχθη στη σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Ασχολήθηκε με το θέατρο, την διαφήμιση και την τηλεόραση. Είναι τραπεζικός. Διετέλεσε διευθυντής τραπεζικών καταστημάτων και τα τελευταία 2 χρόνια είναι περιφερειακός διευθυντής τραπεζών. Ζούσε οικογενειακά στη Θεσσαλονίκη και ήταν παντρεμένος με τη Σοφία Κώστα, ιδιωτική υπάλληλο. Απέκτησαν δύο παιδιά: Τον Παύλο και τον Γιάννη.

Παύλος Δινόπουλος του Αθανασίου
Μαθηματικός

                Αθανάσιος Δινόπουλος του Ιωάννη
 
Ιωάννης Δινόπουλος του Αθανασίου 
Φοιτητής Νομικής
 

* Στις φωτογραφίες:
Επάνω: Από αριστερά: Ευρυδίκη σύζυγος Παύλου Δινόπουλου,  
Αφροδίτη Δινοπούλου-Μάντζαρη, Αγγελική Δινοπούλου-Καραδήμου και Καλιόπη Δινοπούλου-Παπαχρίστου. Πίσω ο Παύλος Αθαν. Δινόπουλος. - Κάτω: Αριστερά το σπίτι του Παύλου Δινόπουλου (τώρα του Θάνου Δινόπουλου) και δεξιά του Φίλιππα Δινόπουλου (Τώρα της Ελένης Δινοπούλου-Πασιαλλή)

 

.


    
Copyright © 2014-19 Πολιτιστικός Σύλλογος Τρικόρφου Γρεβενών